Tanfolyami áttekintés
A Megoldások a veszélyes környezetre tanfolyam

Fenyegetésekkel teli világban, veszélyes környezetben élünk. Nézzen bele a híradóba, vagy olvasson bele egy újságba, és meglátja: minden áldott nap rablásról, nemi erőszakról, zavargásokról, gyilkosságról, tűzről, földrengésről, árvízről és éhínségről adnak hírt.

Felkavarják azok a dolgok, amelyek ön körül történnek? Úgy érzi, hogy tehetetlen, és nem tudja irányítani ezeket az eseményeket? Néha talán még fél is?

Ezen a tanfolyamon és a hozzá tartozó füzetben L. Ron Hubbard elemzi ezt a veszélyes környezettel kapcsolatos jelenséget, és olyan módszereket nyújt, amelyek nemcsak hogy segítenek önnek legyőzni a félelmeit, hanem azt is lehetővé teszik, hogy segítsen másoknak. Ezek az információk széles körben alkalmazva óriási megnyugtató hatást váltanak ki, és lehetővé teszi az emberek számára, hogy boldogabb életet éljenek. Az egyénre – önre – vonatkoztatva pedig javulás érhető el az ön családja, barátai és társai életében.

Kezdés most >>
Tanfolyami részletek

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam lépésről lépésre van felépítve, sorrendben követik egymást az olvasnivalók, a fogalmazások és a gyakorlati feladatok.

A kezdés előtt ön létrehozza a személyes fiókját az Önkéntes lelkész weboldalon. Ha már be van jelentkezve, az internetes program végig fogja önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. Az összes tanfolyami anyagot az Önkéntes lelkész weboldal biztosítja.

A tanfolyam hossza

3-4 óra. De csinálhatja a tanfolyamot a saját sebességével is. Más szóval, nincs időhöz kötve. A tanfolyam ingyenes szolgáltatás a részünkről az ön számára.

Tanfolyami anyagok

Füzet: Megoldások a veszélyes környezetre

vagy A Szcientológia kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzet fájlját ingyenesen, illetve vásárolja meg a füzetet, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

A tanfolyama során egy online tanfolyam-felügyelő fogja önt felügyelni, aki segíteni fog abban, hogy ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert azokból. A végeredmény az lesz, hogy ön teljes mértékben képessé válik alkalmazni a tanfolyam adatait. Ha bármilyen további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

Értékelés

Az ön tanfolyam-felügyelője értékelni fogja az ön által beküldött összes feladatot. Ha valamelyik feladata javítást igényel, a felügyelője vissza fogja azt küldeni önnek, és útmutatásokat ad arra vonatkozóan, hogy mit kell átnéznie és kijavítania.

Tanfolyamzárás

A tanfolyam lezárásáról postán kapni fog egy kinyomtatott oklevelet is.

Segítség

Az online tanfolyamainkkal kapcsolatos szolgáltatások mindig az ön rendelkezésére állnak. Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőjét, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el.Kezdés most >>
Sikerbeszámolók

„Elképesztő volt, hogy a tanfolyamban található információk milyen megnyugtató hatással voltak rám. Régebben aggódtam a hírek miatt, és a miatt, amit az újságban olvastam. Azzal, hogy elvégeztem ezt a tanfolyamot, és alkalmaztam a fenyegetés csökkentésére szolgáló módokat, nagy nyugalmat értem el önmagam és családom számára. A »Konfrontáljon« részben található információkat használom mindennap a munkahelyemen, és az emberek egészen el vannak ájulva, hogy mennyire képes vagyok arra, hogy kezeljem a munkámat.

Ez az anyag felbecsülhetetlen értékű. Javasolnám, hogy ezeket az információkat széles körben terjesszék. Mindig jobbá tették az életem, amikor alkalmaztam őket, és tudom, hogy másoknak is segíteni fog!” – D. T.


„Fantasztikus, hogy mennyi minden van a világban, ami megmondja az embereknek, hogy mit érezzenek. A televízió és a sajtó hírei tele vannak »riasztó« szenzációhajhász történetekkel, és ezektől az emberek félelmet és bánatot éreznek.

Megfogadtam a füzetben leírt tanácsot, és egy hétig nem olvastam újságot, nem néztem a híreket a televízióban, és a dolog elképesztő! Mióta elkezdtem ezt a »kísérletet«, vidámabb lettem, ténylegesen jobban vagyok, és nem vagyok depressziós. Mielőtt elkezdtem, naponta elolvastam két-három újságot, és a tévém alapvetően egész nap a híreket sugározta. Azt mondhatnánk, hogy hírfüggő voltam – lehangolt voltam, nem volt kedvem semmihez, és rosszul aludtam.

Most az újság olvasása helyett Szcientológiát vagy Dianetikát olvasok, vagy valami mást, amiből szellemi táplálékot meríthetek. Ami a tévét illeti, alig kapcsolom be napközben, és este a kedvenc műsoraimat nézem, nem pedig a hírcsatornákból jövő szenzációhajhászást!

Soha nem jöttem rá, hogy mennyire hatással volt rám az a sok rossz hír, most energikusnak és élettelinek érzem magam!

Köszönöm a Szcientológiának és L. Ron Hubbardnak. A világnak szüksége van az önök bölcsességére. Többet fogok még tanulni, hogy segíthessek az embereknek. Számíthatnak rám.” – M. G.

Kezdés most >>
Miért végezze el ezt a tanfolyamot?

Aggasztja a világ helyzete?

Felkavarják azok a dolgok, amelyek ön körül történnek? Úgy érzi, hogy tehetetlen, és nem tudja irányítani ezeket az eseményeket? Néha talán még fél is?

Kiváló példa erre, ahogy a tévéműsorok elárasztják a társadalmat a legújabb háborúról, erőszakról és bűncselekményről szóló hírekkel, akármilyen távoliak is ezek.

Ha megérti, hogy bizonyos egyének miért pumpálják a lehető legtöbb fenyegetést és veszélyt a világba, azt is megértheti, hogy hogyan kerekedhet felül a saját félelmein.

Elsajátíthat olyan egyszerű technikákat, amelyeket arra használhat – mind önmagánál, mind a barátainál –, hogy csökkentse az önt körülvevő világ látszólagos fenyegetését. Ezeknek az adatoknak a birtokában boldogabb, nyugodtabb és aktívabb lehet, javíthat az egészségén, a jó közérzetén és az elmeállapotán.

Tudja meg, hogy:

  • Néhány ember miért nem képes soha valóra váltani az álmait
  • Kik „a káosz kalmárai”, és hogyan gyakorolnak káros hatást az ön életére
  • Módszerek a lehengereltség érzésének kezelésére
  • Miért tapasztalható ellenállás az olyan dolgokkal kapcsolatban, amelyek nyugalmat hoznak a környezetbe
Kezdés most >>